29. 03. 2024

Proč se rozběhnout, a navíc se slevou 20%? Výjimečná Velikonoční šance pro vás!

Jaro je ten pravý čas se pomalu rozběhnout. Delší dny, větší teplo, vše se probouzí. I vaše touha se nabrat síly a běžet.  Když víte proč, jde to ještě lépe. Zde malé připomenutí, proč vlastně běhat.

  • Běhat lze téměř v každém věku, stačí jen přizpůsobit tempo fyzické kondici a věku.
  • Běhat lze kdekoliv a kdykoliv – ve městě, na vsi, na sídlišti, na horách, kolem rybníka, v parku … stačí si vybrat a udělat si běh pestrý.
  • Běhání je po chůzi nejpřirozenější pohyb – pokud běháte správně, posilujete celý kardiovaskulární a pohybový systém, zvyšujete si kapacitu plic, zlepšujete celkovou kondici.
  • Běhání pomáhá s hubnutím.
  • Správné běhání pomáhá odbourávat stres a uvolňuje. Vyplaví se při něm endorfiny a vy se cítíte skvěle.
  • Při běhání potkáte spoustu nových skvělých lidí, kamarádů.
  • Je to prostě radost.

A aby ta radost ještě rostla, je třeba jí sdílet. Třeba na závodech, kde vás ostatní běžkyně povedou k ještě lepšímu výkonu.  Tou pravou příležitostí je právě Český běh žen Ostrava, který je tu pro vás už 12 let! Termín a místo jsou nové, vše, co máte na Českém běhu žen Ostrava rády, zůstává a bude to ještě lepší! Uvidíte samy v sobotu 26. 10. 2024.

Přejeme vám krásné Velikonoce, obrození všech sil a hodně radosti! Jako dárek od nás máte

do 3. 4. 2024 SLEVU 20% na každé startovné, včetně týmů!

Zadejte v registracích slevový kód JARO2024 a je to.  Pořídíte tak startovné pro sólo běžkyně za 600 Kč, pro týmy 2 240 Kč (560 Kč/os.)

Proč do toho jít hned teď?

Nový termín!

Nový, podzimní termín totiž znamená dostatek prostoru k přípravě. Naši trenéři jsou k dispozici, stačí nám napsat své otázky jako odpověď na tento email.

Nová výzva!

Proč budete díky novému místu konání 100% rychlejší? Protože vystartujete z rychlé dráhy Městského stadionu jako pravé atletky. Tam, kde běhával Usain Bolt a Emil Zátopek lámal světové rekordy vy odstartujete i doběhnete do cíle.  Vyběhnete na trať bez zákrutů a kliček. To znamená že váš čas bude lepší, než kdykoli před tím.

Nový zážitek!

Zažijte doběh do cílové rovinky jako na olympiádě. No a už tradičně si užijte super den s celou rodinou. Protože kromě toho, že vám budou všichni fandit, můžou vaše děti, přátelé, manželé, kamarádi celý den zkoušet různé sporty, poslouchat živé kapely, užívat si úžasné jídlo a nákupy a testy v pestré expo zóně se sportovním i designovým vybavení místních i světových tvůrců ... 

A ke startovnému dostanete zase skvělý servis a spousty dárků ve startovním balíčku, včetně značkového funkčního trika s krásným designem!